Gyakornokot, tanácsadót keresünk

2016. 09. 22. 1 hozzászólás

A Magyar Nyelvi Szolgáltató Iroda (2006-) bővíti nyelvi tanácsadói munkatársainak körét. 2015-ben és 2016-ban már volt hasonló felhívásunk, akkor hárman csatlakoztak újonnan a munkatársi gárdánkhoz.

pipaNyelvi tanácsadónak a helyesíráshoz és a nyelvtanhoz értő, jó elméleti felkészültségű egyetemisták, lehetőleg magyar szakos végzettségű tanárok jelentkezését várjuk. A tanulási idő: három hónap. Ezalatt a gyakornok figyeli a tanácsadók munkáját. A második három hónapban már egy tapasztalt tanácsadóval együtt dolgozik, és ha megtetszik a feladat, akkor ezek után önállóan dolgozhat.

Gyakornoki lehetőséget is kínál a Manyszi. Elsősorban irodai, számítógépes, újságírói, (honlap)szerkesztői, könyvterjesztői  stb. gyakorlatra lehet hozzánk jelentkezni egyetemistáknak – egyénileg vagy az intézményükön keresztül.

A munkaidő: rugalmas, a gyakornok vagy a tanácsadó teherbírásától/vállalásától függ. Elvárt teljesítmény egy évben 2 heti önként (társadalmi munkában) vállalt tanácsadás, ami természetesen más munka, vagy tanulás mellett végezhető. Az önkéntes munka feletti teljesítményért fizetés adható. Tanácsadóink a Manyszi mellett bekapcsolódhatnak a Magyar Nyelvstratégiai Kutatócsoport életébe: konferencia, előadás, tanulmányírás.

Idén is október 15-ig várjuk a jelentkezéseket (önéletrajzzal): iroda@e-nyelv.hu.

 

1 hozzászólás

#1 Manyszi 2016.10.28.20:41:43

Az idei jelentkezés lezárult, legközelebb 2017 őszén fogadunk gyakornokokat! Manyszi

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

vissza a főoldalra